Ingyenes napindító motiváció minden reggel! Légy részese Te is, és változtasd meg az életed!

A mesékben a főhős soha nem marad otthon! Mindig nekivág a világnak és megküzd a saját álmaiért! A Te meséd a saját életed, amiben Te vagy a főhős! A Boldogság Projekt pedig segít hogy nekivágj és elérd az álmaid!

Ne habozz! Regisztrálj az INGYENES Boldogság Projektbe:

.
Boldogság Projekt

30.000+

felhasználó próbálta már ki az elmúlt években

Boldogság Projekt

2015

óta értetek vagyunk és veletek fejlődünk

Boldogság Projekt

99%

a pozitív visszajelzések aránya

Boldogság Projekt

4

megjelent könyvünket több ezren olvasták

Miért lesz ez jó Neked? ❤️

Boldogság Projekt

Segít

ha nehéz napod van

Boldogság Projekt

Felvidít

ha éppen nincs jó kedved

Boldogság Projekt

Megtanít

a dolgok pozitív oldalát nézni

Boldogság Projekt

Elgondolkodtat

és új nézőpontokat ad

Mit kapsz, ha regisztrálsz az ingyenes Boldogság Projektbe? 😎

A regisztrációtól számítva 1 teljes éven keresztül minden reggel kapsz egy napindító motiváló emailt. Ezek a levelek inspirálni fognak hogy boldogabb, kiegyensúlyozottabb és örömtelibb légy a hétköznapokban. De motiválni fognak álmaid megvalósításában, emberi kapcsolataid javításába és az önbizalmad növelésében is!

Mit tartalmaznak a napi motivációs emailek? ✅

Boldogság Projekt

Egy motiváló gondolatot

ami segít a hétköznapok monotonitásában

Boldogság Projekt

Egy inspiráló képet

ami felvidít és inspirál a vizuális élményévél

Boldogság Projekt

Egy bátorító feladatot

ami elgondolkodtat és mélyebb önismeretre sarkall

Boldogság Projekt

Ki áll a Boldogság Projekt mögött?

Szia, Novák Ákos vagyok, a Boldogság Projekt megálmodója, 15 éve megszállott vállalkozó! A rengeteg siker és öröm mellett megszámlálhatatlan kudarc is ért az elmúlt 20 évben, de talán éppen ezért tudom mekkora szükség van a folyamatos, napi szintű motivációra.

Vezettem családi céget, költöztem Thaiföldre, írtam könyveket, jártam tanulni az USA-ba, szóval szépen alakult az életem. Majd azok közé kerültem, akiket csődbe vitt a covid. És ha egy biznisz beindul, akkor menjen padlógázzal… hiszen ezután elhagyott a barátnőm is, mikor a legmélyebben voltam. Szóval voltam már fent is, lent is.

És miért tolom ezt az arcodba így hirtelen? Hogy megértsd, miért is csinálom már 8 éve a Boldogság Projektet. Az élet napos oldalán túl vannak helyzetek, napok vagy akár hosszabb időszakok is, amikor a kudarcokkal teli mélység magával akar rántani a kilátástalanságba. Számtalanszor tapasztaltam már meg ezt. Éppen ezért legelőször önterápiának, önmotivációnak alkottam meg a Boldogság Projektet. De idővel mások is kíváncsiak lettek a módszerre, pont úgy, ahogy most Te is…

„Őszintén szólva nem szoktam véleményt írni,de ez most más valamiért. Először is gratulálok a „BoldogságProjekt”-hez. Örülök,hogy az utamba került, elvégre minden okkal történik 🙂 Minden reggelt azzal indítok, hogy elolvasom az aktuális bölcsességet és a hozzá tartozó gondolkodni valót is, amin a nap folyamán van, hogy tudatosan van ,hogy kevésbé tudatosan elmélkedek. Határozottan tetszik. Napi pozitív megerősítésként helye van a mindennapjaimban. Egyébként az elmúlt időszakban volt olyan, ami abszolút aktuális volt a jelenlegi élethelyzetemhez. A bölcsességekhez tartozó képek is nagyon jók mindig. További sok sikert és remélem sok emberhez eljut a boldogság .:)”

Lakatos Szandra

„Először is köszönetet szeretnék mondani, a munkádért, mert amit csinálsz, számomra elképesztő! Nagyon jó ötlet volt ez a projekt, mind az idézetek és a napi motivációs feladatok tekintetében. Őszintén megvallva, nem tudom mi késztetett arra, hogy feliratkozzak a sorozatra, de valószínűleg ez volt az egyik legjobb döntésem életemben. Azt mondják véletlenek nincsenek és ezt én is így gondolom. Erre a kitartó munkád a példa, ugyanis egy levelet pont akkor kaptam meg amikor szükségem volt rá és segített is megértenem aznap, hogy nem kell mindig zökkenőmentesen mennie a dolgoknak. :)”

Gecseg Tamás

„Gratulálok a Boldogság Projekthez. Hálásan köszönöm, hogy rendszeresen küldöd a feladatokat. Nagyon szeretem az idézeteket és itt 3 az 1-ben megkapom (idézet, feladat, személyiségfejlesztés). Sokszor jut eszembe mennyi időt és energiát kellett belefektetni mire ez így összeállt, hogy ilyen jó legyen. Ehhez képest nekem könnyű, mert nem kell nap mint nap gondolkoznom, mit tegyek a fejlődésem érdekében. KÖSZÖNÖM!!!”

Bakosné Baranyi Ibolya

„Tetszenek a napi küldemények! Azok a gondolatok, kérdések és válaszok, melyek a kis szösszenetekben vannak. Bennem is munkálkodnak, felmerülnek. Tehát mindig kapok valami pozitív visszajelzést általuk.”

Csányi Krisztina

„Nekem most különösen jól esnek (mert egy nehéz időszakon vagyok túl) és inspirálnak a mindennapi emailek! Reggel mindjárt ezzel kezdem a napot! Segítségedet nagyon köszönöm és hálás vagyok érte!”

Körmendi Anikó

Ha boldog, motivált és sikeres akarsz lenni úgy, hogy közben még jól is szórakozol, akkor a legjobb helyen vagy! 365 nap fejlődés egyetlen regisztrációért cserébe? Naná hogy megéri! 😍

Napindító motiváció 365 napon keresztül olyan hétköznapi hősöknek, akik hisznek és tesznek is az álmaikért! Légy részese Te is a Boldogság Projektnek és változtasd meg az életed!

Ne habozz! Regisztrálj az INGYENES Boldogság Projektbe most:

.