A bajnok benned él 2023

3.990 forint helyett limitált ideig INGYEN elérhető

TÖLTSD LE AZ INGYENES ÉVTERVEZŐT, hogy 2023 egy fantasztikus élmény legyen a Számodra

Már csak egyetlen lépés választ el attól, hogy letöltsd az évtervező munkafüzetet, ami segíteni fog a céljaid megvalósításában:

.

100% hasznos és értékes tartalmak, 0% bullshit!

Miért érdemes letöltened az évtervezőt? 😍

Mert olyan kérdéseket tesz fel, amiket alapból valószínűleg nem tennél fel magadnak. Ezek a kérdések nagyban hozzá fognak járulni a 2023-as sikereidhez!

Mert segít megérteni önmagad, és segít kialakítani olyan új szokásokat, amik képesek lesznek megváltoztatni az életed!

Mert egyedül nem megy! A sportolónak is szüksége van edzőre. A tanítványnak is szüksége van mesterre. Neked is szükséged van egy támogató erőre, jó kérdésekre és megfelelő válaszokra, hogy sikeresebb és boldogabb életet tudj élni!

Mert a világnak szüksége van olyan álmodozókra, akik képesek is megvalósítani álmaikat! Mert a világ így képes fejlődni. Ugye Te is közéjük akarsz tartozni?

A bajnok benned él évtervező kizárólag limitált ideig érhető el ingyenesen. Az elmúlt években 3.990 forintos áron lehetett megvásárolni. Szóval nem egy gagyi 3 oldalas, semmitmondó anyag, hanem egy szakértőkkel összeállított, komoly kiadvány.

A bajnok benned él 2023

Mit mondanak, akik már használták az évtervezőt? 🙏

“Kedves Ákos! Válogatott sportoló vagyok és éppen akkor volt egy bokaműtétem, ami után nem tudták az orvosok, hogy egyáltalán valaha fogok-e tudni újra futni vele. Tavaly én is kaptam egy évtervezőt az anyukámtól, miután elkezdtem kitölteni, elérkeztem arra a pontra, hogy írjam be mi a legfontosabb cél a számomra. Azt írtam hogy a 2018-as Ifjúsági Európa-bajokság az! (Pedig akkor még nem hittem el!) Amint 2018 lett, elkezdtem dolgozni azon hogy ott lehessek ezen a versenyen. Nagyon kemény volt meg kell hogy mondjam, de megérte. 2018. június 5-én, 52 ország ellen versenyezhettem és óriási élmény volt a hazámat képviselni. 🙂 Gondoltam leírom neked, hogy mennyit segített az az élettervező vagyis mennyit segítettél te! Köszönöm szépen! ”

Fodor Nikolett

magyar válogatott magasugró

“Kedves Társaim! Nyugodtan dönthettek az évtervező mellett. Miért? Mert megválaszolandó kérdésekkel, megmozgatja agytekervényeinket és a pontos célunkra, feladatainkra fordítja figyelmünket. Feltárja mit kell megerősíteni, fejleszteni saját magunkban.”

Olasz Ildikó

“Nagyon jó dolgokra mutat rá a bajnok benned él évtervező. Megmutatja a célokhoz vezető valódi dolgokat.”

Doma Szabina

Az évtervező alkotójáról 🔍

A bajnok benned él 2023

Szia, Novák Ákos vagyok, a Boldogság Projekt megálmodója, az évtervező alkotója, 3 könyv szerzője, megszállott önfejlesztő és self-made vállalkozó. Hiszek az önfejlesztés erejében, a pozitív hozzáállásban, a nehéz körülményekben rejlő lehetőségekben, az egészséges életmódban és az értékteremtő vállalkozásban.

A bajnok benned él évtervező az elmúlt 6 évben, több mint 30.000 embernek segített már hatékonyan célokat kitűzni és megvalósítani! Az évtervezőt azért tettem ingyenesen elérhetővé, mert tudom hogy sok önfejlesztéssel foglalkozó társamnak szüksége van rá ezekben a nehéz években. Remélem ezzel a lehetőséggel Neked is segíteni tudok!

Novák Ákos

TÖLTSD LE AZ INGYENES ÉVTERVEZŐT, hogy 2023 egy fantasztikus élmény legyen a Számodra

.

100% hasznos és értékes tartalmak, 0% bullshit!

2013-2022 Minden jog fenntartva © Novák Ákos & Happy Productions Kft.