Mi Denzel Washington hosszú és boldog házasságának a titka?

Nincs olyan ember, aki nem látott volna legalább egy Denzel Washington filmet. Washingtonnak azonban nem csak a karrierje, a magánélete is figyelemre méltó. Washington és felesége Pauletta már 4 évtizede (4 ÉVTIZEDE!) élnek együtt boldogan és habár náluk is voltak hullámvölgyek és keményen kellett dolgozniuk, az életük igazán inspiráló lehet mindannyiunk számára. Nézzük meg miért!

Ezeket tanulhatjuk Denzel és Pauletta Washington inspiráló 4 évtizedes házasságából:

Az emberek okkal jönnek az életünkbe

Denzel Washington és felesége először 1977-ben találkozott egy TV film forgatásán. Megismerkedtek, de nem kerültek közel egymáshoz. Ezután útjaik elváltak, míg egy évvel később a sors ismét összehozta őket. Egy közös barátjuk rendezett bulit, ahol ismét találkoztak és beszélgetni kezdtek.

Pauletta másnap színházba készült, ahová későn érkezett, így a sötétben csak odaosont a helyére, leült és végignézte az előadást. Amikor felkapcsolták a villanyt, akkor pedig meglátta, hogy Denzel ül mellette. Innentől pedig kezdetét vette közös útjuk.

Folyamatosan cukkolják egymást – a lehető legkedvesebb módon

Fontos, hogy együtt tudjunk nevetni a párunkkal. Azonban ha cukkolhatjuk is egymást úgy, hogy egyik fél érzelmei sem sérülnek – az még jobb! A pár szinte profi szintre fejlesztette már ezt. Érdemes őket csak az első randijukról kérdezni, pontosabban, hogy ki fizetett.

Denzel állítja, hogy ő fizetett. Pauletta azonban azt mondja, hogy ő fizette a taxit és mivel egy buliba mentek, így utána már nem volt mit fizetni. Denzel ekkor nevet és pontosít, hogy ő akart volna fizetni!

Egy másik aranyos történet az eljegyzésük, mivel Pauletta kétszer is elutasította Denzelt, mielőtt végre igent mondott volna a házasságra.

Denzel Washington és a gyerekei. Kép forrása: bustle.com

Elismerik egymást

Miután összeházasodtak 1983-ban, hamarosan bővíteni kezdték a családot és azóta már négy gyermekük született. Ha pedig Denzelt arról kérdezik, hogy mi az erős családi egységük titka, mindig a feleségének tartozik elismeréssel. Állítása szerint: „A gyermekeim jó emberek. Nem tökéletesek, de nagylelkűek, alázatosak és kedvesek. Ez pedig a feleségem érdeme.”

Nem adják fel, még ha keményen kell is dolgozni

A kapcsolatuk talán tökéletesnek tűnik, de ők az elsők, akik bevallják, hogy bizony bőven akadtak nehézségek a házasságuk alatt. 2013-ban pletykák reppentek fel megcsalásról és a házasságuk végéről, Denzel azonnal tagadta ezeket. Azonban azt is elismerte, hogy a házasság kemény munka.

„Folyamatosan dolgozni kell érte, mert ez egy elköteleződés, nem pedig mézeshetek, ami örökre tart. A legjobb az, ha a párod a legjobb barátod és társad abban, hogy mindent megoldjatok!”

Denzel Washington

Washington azt is hozzátette, hogy olyan korban élünk, ahol az emberek túl könnyen feladják. Ők nem ilyenek.

A megfelelő partner egy házat otthonná varázsol

Denzel határozottan állítja, hogy a jó házasságnak nincsen titka. Azonban hozzáteszi, hogy vannak bizonyos részei a Paulettával való kapcsolatának, amelyek hozzájárultak hosszú és boldog közös életükhöz.

A spiritualitás, a közös hit az alapja mindennek, legyen szó a házasságról, munkáról, békéről. Emellett azt is hangsúlyozza, hogy bárki vehet házat, de az igazi társ a házat othonná formálja, ahogyan a felesége, Pauletta tette.

forrás: gettyimages.com

Összességében tehát azt mondhatjuk, hogy Washington és felesége kapcsolata sem tökéletes, hiszen nincs is ilyen. Azonban ahogyan kezelik közösen a problémákat és az életük minden területét inspiráló lehet minden házaspár számára. A közös egység igazán fontos.

„Sose felejtsd el értékelni a párod, mindegy hány éve vagytok már együtt.”

Denzel Washington
Novák Ákos

Novák Ákos

A Boldogság Projekt alapítója, 3 könyv szerzője, megszállott önfejlesztő és self-made vállalkozó vagyok. Hiszek az önfejlesztés erejében, a pozitív hozzáállásban, a nehéz körülményekben rejlő lehetőségekben, az egészséges életmódban és az értékteremtő vállalkozásban. A célom a Boldogság Projekttel, hogy demokratizáljam a bizonyítottan működő önfejlesztéshez való jogot minden magyar ember számára.

Barátkozzunk össze a közösségi médiában ❤️

Érdekes, hasznos & fun content 🥳

Ingyenes napindító motiváció minden reggel! 30.000+ felhasználó próbálta már ki...