Jeff Bezos, Elon Musk és Oprah Winfrey: Mit csinálnak a legsikeresebb emberek reggel?

Ebben a cikkben bemutatjuk neked, hogyan kezdik a világ legsikeresebb vezetői a napjukat. Elon Musk például nem reggelizik, Arianna Huffington szeret ébresztőóra nélkül ébredni, Sir Richard Branson pedig csak pár órát alszik minden éjjel.

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey az ikonikus talk showjáról híres, emellett pedig elkötelezett filantróp. A Forbes magazin szerint a világ 10 legbefolyásosabb nője között szerepel. És mégis hogyan érte ezt el?

„A tökéletes reggel számomra az, ha az otthonomban ébredhetek a természet hangjaival körülvéve. Az Ígéret Földjének hívom, hiszen mindig úgy érzem, mintha egy spirituális elvonuláson lennék, távol a világ zajától. – nyilatkozta Oprah a Harper’s Bazaarnak.

Oprah a hírek szerint minden reggel megsétáltatja az öt kutyáját, espressot iszik, elolvas 5 kártyát a 365 Gathered Truth dobozából, meditál, valamint kertészkedik is kicsit a birtokán. Mindezt délelőtt teszi.

Kép forrása: oprah.com

Elon Musk

A Tesla alapítója mindössze 6 órát alszik minden éjjel. Lehet, hogy valami szokatlan dolgot várnánk a világ egyik leginnovatívabb emberétől, de a CNBC szerint Musk is azzal kezdi a reggelét, mint sokan mások – első dolga megválaszolni a fontos emaileket.

A Tesla vezetője emellett nem reggelizik, viszont minden reggel kávézik (sőt, hírek szerint igen erős koffein függősége van, egy nap akár 8 Coca-Colát is megiszik). Ezután zuhanyozik, elköszön az 5 gyermekétől és elindul a munkába.

Arianna Huffington

Az üzletasszony nem szereti az ébresztőórákat, ezért minden reggel magától ébred fel, minimum 8 óra alvás után.

Ezután Arianna pár percet mindfulness feladatokkal tölt, ezután megissza a kávéját, amit fél óra mozgás követ. Ez lehet jóga, vagy szobabiciklizés is.

„A reggeli rutinom inkább arról szól, hogy mit nem csinálok. Nem az első dolgom ránézni a telefonomra. Helyette inkább légző gyakorlatokkal kezdem a napot, hálát adok és megtervezem az előttem álló napot. “

Arianna Huffington
Kép forrása: thriveglobal.com

Jeff Bezos

A világ leggazdagabb emberén bizony nagy a felelősség. Lehet, hogy a reggeli rutinja a sikere kulcsa?

Sok sikeres emberrel egyetemben Jeff Bezos is korán megy aludni, és korán is kel fel. Újságot olvas, kávézik és megreggelizik a gyerekeivel, mielőtt azok elindulnának az iskolába. Ez az együtt töltött idő rendkívül fontos számára.

Sir Richard Branson

A Virgin Group vezetője híres arról, hogy korán kezdi a napját.

Sir Richard Branson minden reggel 5 órakor pattan ki az ágyból, miután 6 órát aludt. Megnézi az emailjeit, elolvassa a híreket, blogposztokat ír, valamint a családjával reggelizik. Emellett Branson 20 csésze teát iszik meg egy nap.

Branson esküszik arra, hogy a családjával töltött idő és a mozgás az, ami lendületben tartja. Ezért gyakran teniszezik, fut, vagy pedig kiteszörföl reggelente.

Warren Buffett

A Berkshire Hathaway Inc. híres vezetője minden reggel 6:45-kor ébred és legalább 6 újságot elolvas.

Warren Buffett a napja 80%-át olvasással tölti, mert esküszik arra, hogy a tudás felhalmozása a siker kulcsa. Csakúgy, mint a kamatos kamat.

A 88 éves cégvezető emellett minden nap mozog és a McDonald’sban szokott reggelizni.

A te reggeli rutinod hogyan néz ki?

Novák Ákos

Novák Ákos

A Boldogság Projekt alapítója, 3 könyv szerzője, megszállott önfejlesztő és self-made vállalkozó vagyok. Hiszek az önfejlesztés erejében, a pozitív hozzáállásban, a nehéz körülményekben rejlő lehetőségekben, az egészséges életmódban és az értékteremtő vállalkozásban. A célom a Boldogság Projekttel, hogy demokratizáljam a bizonyítottan működő önfejlesztéshez való jogot minden magyar ember számára.

Barátkozzunk össze a közösségi médiában ❤️

Érdekes, hasznos & fun content 🥳

Ingyenes napindító motiváció minden reggel! 30.000+ felhasználó próbálta már ki...