Megrendelő űrlap

[woocommerce_one_page_checkout product_ids=”14″ template=”product-table„]

Mi történik a megrendelés gomb lenyomása után? Először is átirányítunk az OTP SimplePay oldalára, ahol biztonságosan el tudod végezni a bankkártyás fizetést. Ha a fizetés sikeresen megtörtént a SimplePay visszairányít a Boldogásg Projekt oldalára, ahol automatikusan beléptet a rendszer a zárt oldalra. Ezután néhány percen belül küldjünk a visszaigazoló emailt, amiben minden további infó megtalálható lesz.

365 napos pénzvisszafizetési garancia a kockázatmentes csatlakozáshoz.

Biztonságos bankkártyás fizetés az OTP SimplePay rendszerén keresztül.

100% GDPR kompatilbilis. Az adataid biztonságban lesznek: A Boldogság Projekt 100% GDPR kompatilbilis már 2018 óta.

A bankkártyás fizetést követően 5 percen belül megkapod a hozzáférésed a zárt oldalhoz. A napindító emailek pedig a rendelést követő nap reggeltől érkeznek.

Csak bankkártyás fizetés van? Igen, kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség, mivel ez egy online szolgáltatás. Így a leghatékonyabb és így tudjuk tartani a kedvező árakat is. A bankkártyás fizetés 100% biztonságos és az ország egyik legnagyobb szolgáltatója biztosítja, az OTP SimplePay.

Novák Ákos

Novák Ákos

Kérdésed van? Nyugodtan írj nekem a hello@boldogsagprojekt.hu email címre és még aznap válaszolunk!

A Boldogság Projekt alapértékei

Átláthatóság és tisztelet

Az indokolatlanul durva nyomulást én sem szeretem, így nem támogatom azokat a gátlástalan taktikákat, amik az utóbbi időben túlságosan is elterjedtek az interneten. Nem fogok kamu határidőket adni Neked csak azért, hogy megvedd azt, amire nincs is szükséged. Nem mondom azt sem, hogy most 70%-os kedvezményt adok „csak Neked, csak most” valamire, miközben bármikor, bárki megveheti ugyanazon az áron az adott terméket. Ezektől a gagyi és kamu módszerektől én is rosszul vagyunk. Ezért elengedhetetlen számomra, hogy olyan tisztességes üzletpolitikát valósítsak meg, ahol a szolgáltatás nyújtotta érték maga lesz az egyetlen indok arra, hogy megvedd.

Becsületes árképzés

A Boldogság Projekt a 10x szabály alapján áraztam be. Arra törekszem mindenben, hogy 10x több értéket adjak, mint bárki más a piacon hasonló árkategóriában. Mivel hiszek benne, ezért arra kérlek, hogy nyugodtan nézz körbe a piacon, mielőtt bármit vásárolnál tőlem. És ha találsz jobb és értékesebb ajánlatot, mint a Boldogság Projekt, akkor ezt nyugodtan jelezd felém. (Én is így tudok fejlődni.) Viszont éppen ezért soha nem fogok felajánlani kamu kedvezményeket. Becsületesen árazok, és bízok benne hogy ez a gondolkodásmód hasonlóan becsületes embereket is fog vonzani.

Spam mentes kommunikáció

Semmilyen spam jellegű emaillel nem foglak fárasztani. Nem fogok tolni olyan olcsó, gagyi promókat, amikre valószínűleg egyáltalán nincs is szükséged. Kiváló produktumokat akarok fejleszteni, nem pedig tömérdek szart. Viszont arról a néhány termékről vagy szolgáltatásról fogunk értesítőt küldeni, mert tudom hogy a hasznod szolgálhatja. A kommunikációban azt az elvet követem, hogy segítek, szolgálok és amire szükséged lehet, azt a figyelmedbe ajánlom.

Folyamatos innováció

Imádom az innovációt! Folyamatosan kutatok és tesztelek új eszközöket, lehetőségeket, stratégiákat és modelleket. Mindezt azért teszem, hogy mindig egy lépéssel a magyar piac előtt járjak. Ennek köszönhetően pedig Téged is előnyhöz foglak tudni juttatni az önfejlesztésben.

2013-2022 Minden jog fenntartva © Novák Ákos & Happy Productions Kft. – ÁSZFAdatvédelem

SimplePay