Megjelent Novák Ákos legújabb könyve, Most exkluzív ajándékkal!

Tépd le magadról

a láncokat

Ez a könyv segít elengedni a múlt láncait és megtanítja, hogyan fedezd fel a saját utad! Mert az élet egy élmény és nem kényszer! Ha Te is így gondolod, el kell olvasnod!
Igen, akarom a könyvet!

MIÉRT ÉRDEMES ELOLVASNOD?

Mert ez az egyedülálló könyv valóban segít abba, hogy jó irányba változtasd meg az életed!
Mert röviden, érthetően, a saját életemből merített példákon keresztül mutatom meg neked, hogyan tépd le magadról a hátráltató szokások láncait!
Mert legalább egy tucat feladatot találsz benne. Amiknek a kitöltése után új, magasabb tudatossági szintre lépsz.
Mert nem a "tucat önfejlesztő" könyvekre hasonlít. Elgondolkodtató, viszont nem mindig akarom azt sugallni vele, hogy fájdalom mentes lesz a változás.
Mert nem csak olvasni, hanem írni is kell bele. Sok helyen. :)
Mert bemutatok 13 olyan életeseményt a könyvben, melyek megértésével, képessé válsz rátalálni a saját utadra, még akkor is, ha nagyon eltévedtél.
Mert az élet egy élmény és nem kényszer! Ha Te is az élményeket keresed, akkor rengeteg hasznos tanácsot tudhatsz meg a könyvből.

A KöNYV ÍGÉRETE SZÁMODRA...

Nem kevesebbet ígérek Neked e könyv elolvasása után, mint a gyökeres változást. De nem olyan változásról beszélek, amit pár nap alatt elfelejtesz a hétköznapok rohanásában. Neeem...

Ha elolvasod a könyvet és minden feladatot komolyan veszel, akkor elképesztő erők fognak felszabadulni Benned. Minden, amiről azt hitted, hátráltatja az életed, egy csapásra megoldhatóvá fog válni. A korlátok lehetőségekké, a lehetetlen pedig lehetségessé, fog alakulni.

Rólad szól ez a könyv! De nem felületesen. Úgy készítettem el - ezt a számomra műalkotást -, hogy bár az én soraim olvasod, mégis a saját életed fogod felfedezni benne. Kicsit pszichológiai, kicsit tabudöngető és kicsit merész. Olykor átölel, de van amikor trágár módon mutatja meg a valóságot. Ez a könyv pont olyan, mint az élet! És hiszem, hogy minden embernek el kell egyszer olvasnia!
Igen, el akarom olvasni! Megrendelem!

NÉZZ BELE A KÖNYVBE

Lapozz bele a könybe, és győződj meg a saját szemeddel a különlegességéről...
Huhh, ez tetszik! Megrendelem a könyvet

Novák Ákos, A könyv szerzője

19 éves kora óta vállalkozó és állandó megújuló. Imádja a változást és állandóan keresi a boldogság forrását. Néhány évvel ezelőtt úgy döntött, hogy felszámolja addigi életét, mert az egészet zsákutcának érezte. Ezután egyetlen hátizsákkal vágott neki a világnak, hogy megismerje önmagát, álmait és céljait. Végül egy időre Thaiföldre költözött. Miközben átszellemült és megismerte a természet és az ember kapcsolatát Dél-Kelet Ázsiában, megszületett benne a Boldogság Projekt gondolata, melynek célja, hogy az ember jobban megismerje önmagát és korlátait. Ákos motivál és szórakoztat is egyszerre. Tapasztalatait és felfedezéseit osztja meg Veled. Nem egy jól eladható, öltönybe csomagolt szakember. Nem akarja megmondani Neked hogyan csinálj sok pénzt és hogyan vegyél olcsó és instant boldogságot. Önmagadra segít rátalálni. A világgal való kapcsolatod akarja megjavítani. Segít legyőzni az egyetlen ellenséged: saját magad. Ja, és néha csúnyán beszél. :) Most pedig megírta Neked 2016 egyik legmenőbb "önfejlesztő" könyvét, ami nem csak motivál, hanem fájó tükröt is tart eléd!

Mennyibe kerül a "Tépd le magadról a láncokat" című egyedülálló könyv?

Ha most megrendeled, akkor a Tiéd lehet bevezető,

2.990 forintos áron!

+ Dedikálást kapsz, ha  2018.04.25.  éjfélig megrendeled!

Novák Ákos:
Tépd le magadról a láncokat!

"Az élet változás. Állandó összeköttetésben van a múltunk a jelenünkkel és a jövőnkkel. De vajon milyen üzenetet hordoz magában eddigi élettapasztalatunk? Hogyan vagyunk képesek ezt hasznosítani a jelenben úgy, hogy hozzásegítsen jövőnk pozitív alakulásához? Mit vagyunk hajlandók megtanulni? Miért érzünk késztetést egyáltalán a fejlődésre? Miért érezzük úgy, hogy a félelmeink megfojtanak, ha nem lépünk túl rajtuk?"

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kapsz választ a könyvből! :)

Oldalak száma: 130 oldal
Méret: 15x21 cm
Borító: Puhatáblás, ragasztókötött
Illusztrációk: fekete-fehér
ISBN: 978-963-12-2767-3
Kiadás éve: 2016

Rendeld meg a könyvet!

A könyv jelenleg máshol nem kapható! Kizárólag itt tudod megrendelni!

Csak az új könyv!
Novák Ákos: Tépd le magadról a láncaid c. könyve
Házhozszállítás 990 forinttól!
Ár: 2.990 forint
Minden Novák Ákos könyv!
Novák Ákos: Tépd le magadról a láncaid + A siker kulcsa: Boldogság c. könyvei
Házhozszállítás 990 forinttól!
Ár: 6.980 forint helyett csak 4.990 forint

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

Amennyiben úgy érzed, hogy nem jön be a könyv, úgy a teljes árát visszafizetjük Neked és utána is barátok maradunk. :)

FONTOS! Mi történik a megrendelés gomb lenyomása után?
  1. A megrendelés gomb lenyomása után bakkártyás fizetés esetén átirányítunk az OTP biztonságos fizetési felületére, ahol a fizetéshez szükséges adataid megadása után, online teljesíted a vásárlásod értékét.
  2. Utánvételes fizetés esetén, semmi egyéb teendőd nincs.
  3. A szállítást november végén/decemberben elején kezdjük meg, amikor a könyvek kijönnek a nyomdából. További részletekről folyamatosan értesítünk. :)
Kérdésed van? Írj nekünk: hello@boldogsagprojekt365.hu
Novák Ákos & Boldogság Projekt © Minden jog fenntartva 2014-2016