A blogján keresztül naponta több mint 15.000 embert inspiráló Novák Ákos bestseller könyve

Novák Ákos

A siker kulcsa: Boldogság

A változás kézikönyve 52+1 lépésben
Készen állsz rá, hogy megváltoztasd az élted?
"Az egyik legőszintébb és leghitelesebb ilyen témájú könyv, amit eddig olvastam..." - egy olvasó véleménye
11
év útkeresési tapasztalat
17.352
km önismereti utazás
919
elégedett könyv olvasó
0
db visszaküldött könyv

Hozd ki magadból a legjobbat!

Volt már olyan Veled, hogy elhatároztad: megváltoztatod az életed? Te is szoktál álmodozni, ábrándozni? Szoktál újévi fogadalmakat tenni? Szeretsz tanulni? Imádod az önfejlesztés? Jobb ember, jobb társ, jobb barát akarsz lenni? Végig akarod csinálni, amit elhatározol? Meg akarod valósítani álmaid és céljaid? Ha bármelyikre igen a válaszod, akkor jó hírem van Számodra! Mert megírtam Neked "A siker kulcsa: Boldogság " című könyvet, melynek segítségével megérheted álmaid mozgatórugóit, és ami támogatni fog a céljaid megvalósításban is! A könyvben található feladatok és tanítások (52+1 fejezet van a könyvben) segítségével, minden nap melletted leszek mostantól. :)

TUDOD MI A KÜLÖNBSÉG AZ ÁLMAIT MEGVALÓSÍTÓ ÉS AZ ÁLMAIT CSAK KERGETŐ EMBEREK KÖZÖTT?

A különbség a motiváció és a megvalósítási stratégia! Láttál már olyan sportolót, aki megfelelő felkészülés nélkül nyert olimpiát? Én sem. :) Ez a helyzet Veled is! Fel kell készítened saját magad, és a környezeted is az álmaidra, céljaidra.
Ha Te is olyan ember akarsz lenni, aki megvalósítja az álmaid, akkor Neked is szükséged van "A siker kulcsa: Boldogság" című bestseller könyvre!
Igen, akarok egy példányt!

Te is úgy érzed, hogy...

... ideje felrázni az életed és kilépni a szürke hétköznapokból?
... megrekedtél, egy helyben ragadt az életed?
... vannak olyan vágyaid, álmaid, amiket nem értél még el?
... többre vagy képes / többre vagy hivatott ebben az életben?
... nem azt csinálod, amit szeretsz és úgy érzed, mintha lekésnéd a saját életed?
... csak elpocsékolod az életed napról napra?
... rossz emberek vannak körülötted, és úgy érzed a környezeted nem képes motiválni?
... ideje változtatni, és elkezdeni végre egy értékes, példamutató életet élni?

Ha bármelyik kérdésre IGEN a válaszod, akkor OLVASD EL „A siker kulcsa: Boldogság” című, fura alakú kis könyvet, mert SEGÍTENI FOG NEKED!

Mit érhetsz el, ha megvalósítod, amit a könyvben olvasol?

A könyvben 52+1 rövid, könnyen olvasható fejezet található. Nem kevesebbet ígérek Neked e könyv elolvasása után, mint egy gyökeres változást. De nem olyan változásról beszélek, amit pár nap alatt elfelejtesz a hétköznapok rohanásában. A-aaa...

A siker kulcsa: Boldogság egy olyan könyv, amit nem csak egyszer kell elolvasnod. A könyv úgy van felépítve, hogy hétről-hétre, hónapról-hónapra a fejlődés útján képes tartani, ha rendszeresen előveszed és olvasod. Ha minden feladatot komolyan veszel, akkor elképesztő erők fognak felszabadulni Benned. Minden, amiről azt hitted, hátráltatja az életed, egy csapásra megoldhatóvá fog válni. A korlátok lehetőségekké, a lehetetlen pedig lehetségessé fog válni!
A könyv egy kiváló támasz és segítség számodra. Iránymutatás az álmaid megvalósításában, ugyanakkor menedék is a borús napokon a rossz kedv ellen. 228 oldalon keresztül elvezet a kilátástalanságtól a sikerig. Közben pedig rávilágít, hogy a sikert valójában csak akkor érhetjük el, ha előbb rátalálunk a boldogságra. Rólad szól ez a könyv! És ez nem egy felületes közhely! Úgy készítettem el - ezt a számomra műalkotást -, hogy bár az én soraim olvasod, mégis a saját életed fogod felfedezni benne. Kicsit pszichológiai, kicsit tabudöngető és kicsit merész. Olykor átölel, de van amikor kendőzetlenül mutatja meg a valóságot. Ez a kis kézikönyv pont olyan, mint az élet… és hiszem, hogy minden embernek el kell egyszer olvasnia!
Igen, el akarom olvasni!

Gyere és nézz bele egy kicsit a könyvbe :)

Lapozz bele, és győződj meg a saját szemeddel a különlegességéről...

Nem tucatkönyv!

Egyedi méret, különleges felépítés és inspiráló tartalom 228 oldalon keresztül, 52+1 fejezettel!

100% tapasztalat!

Több mint 10 év tapasztalatának az esszenciája került bele a könyvbe, könnyű, érthető és szórakoztató hangnemben!

Tele gyakorlattal!

Az elmélet nem elég, ezért minden fejezethez tartozik egy gyakorlati feladat is. Így valódi változást tudsz érni az életedben.

2019.04.26. éjfélig ajándékba kapsz 3 db különleges bónuszt is a könyv mellé 7.970 forint értékben!

Az ajándékok a könyv megrendelése után azonnal elérhetővé válnak számodra!

Inspirációpakk: 49 motiváló feladattal

online verzió

Az Inspirációpakk célja, hogy egyszerűen és hatékonyan csempsszen egy kis motivációt a hétköznapjaidba. Napi egy kártya = napi egy inspiráló feladat.
2.990 forint helyett AJÁNDÉK!

A bajnok benned él: az én történetem

letölthető verzió

Ebben a kis füzetben elmesélem Neked a teljes életutam. Tanulságos lesz. :) Kíváncsi vagy rá, hogyan jutott el a lakótelepi kissrác Thaiföldre?
1.990 forint helyett AJÁNDÉK!

Életszerep elemző munkafüzet

letölthető verzió

Te is érezted már úgy, hogy túl sok helyen kell bizonyítanod? Ez a kreatív munkafüzet segít megtalálni az egyensúlyt az életszerepeid között.
2.990 forint helyett AJÁNDÉK!
És miért adunk ennyi ajándékot? Mert nem pusztán "eladni" akarunk Neked, mint a legtöbb vállalkozás. Valódi értéket akarunk nyújtani Számodra, sőt... A hosszú távú bizalomra építünk, és tudjuk, hogy a Te bizalmad megér ennyi ajándékot! Így már érthető a sok jóság, ugye? :)

Mit mondanak, akik már olvasták a könyvet?

"Az egyik legőszintébb és leghitelesebb ilyen témájú könyv, amit eddig olvastam..."
"Egy kis receptkönyv a boldogsághoz és a sikerhez, egy olyan fiatalember tollából, aki már huszonévesen “megcsinálta a tutit”, mégis otthagyta a szabadságért, önmaga és a világ mélyebb megismeréséért, mert más célok hajtották. Ismeri a kételyeket, melyeket talán Te is átélsz, a kifogásokat, melyekkel akár évekkel elodázod céljaid megvalósítását. Ismeri a hangulatingadozásaidat is, amelyek még a legnagyobb terveidet is romba dönthetik. De ismeri a reményteli reggeleket is, hogy mától minden más lesz. Mert lehet is! Hozzád és hozzám szól. Személyes stílusban, saját tapasztalatait megosztva, mert van néhány működő tanácsa a boldogságra és a sikerre. Olvasd nyitottan, kíváncsian, reménytelien és meglátod, milyen jó úton vezet majd végig a könyv 52+1 gondolatával és a Neked szóló “gondolkodni-valókkal”. Sok boldogságot és sikert kívánok én is!"

Erdős Ágnes
a MadeByYou Budapest vezetője, madebyyou.hu
"Fantasztikus, érthető és minden ember számára hasznos gondolatokat tartalmaz a könyv, szórakoztató és elgondolkodtató formában. A könyv tagolása nagyon tetszik, rövid fejezetek és mindegyikhez hasznos gyakorlatok is tartoznak, így aki nem szokott olvasni, annak is ösztönző, hogy végigolvassa, vagy kedve szerint bárhol felüthesse. Nem csak az önismereti úton indulóknak ad élményt, és hasznos gondolatokat, hanem mindenkinek képes egy tükröt tartani."

Magyar Kitti
coach, visionandshine.hu
"Egy könyv, melynek szerzője káoszt teremtve maga körül, igyekszik rendet tenni magában és a világhoz való viszonyában. Önmagát keresve rombolja le egyesével a gátakat, és keresi a járható utat, amihez gyakorlati feladatokat is mutat az olvasónak. Nem egyetemes megoldást kínál, hanem alternatívát, hogy miként boldogulhatsz a mai világban. Nem ígér a könyv gyors sikert, sem könnyű boldogságot, ahhoz kedves olvasó - így egymásközt szólva - Te is kellesz. Az árat Neked kell megfizetni minden nap, ahogy Ákos is teszi ezt évek óta. Pontosan ezért az egyik legőszintébb és hitelesebb ilyen témájú könyv, amit eddig olvastam, nincs benne melléduma és sallang. Miután elolvastad a könyvet azt ajánlom ismerkedj meg Novák Ákossal személyesen is, sokat tanulhattok egymástól."

Venczel Tamás
"Mióta elolvastam azóta jön velem mindenhova. Nagyon szeretek olvasni, kikapcsol és új helyekre repít, de ez más volt... A könyvet ajánlom mindenkinek , akinek vannak céljai , és azoknak is akiknek nincs, mert ezután lesz! Sőt azoknak is, akik úgy érzik elérték a céljaikat. Régen olvastam ilyen elgondolkodtató, életátértékelő könyvet. Rengeteg alap igazság van benne, amiket talán valahol mindannyian tudunk de valahogy mégsem... vagy nem merünk elgondolkodni rajta, vagy kimondani nem merjük?! Nagyon jó gyakorlatok vannak benne, folyamatosan jegyzeteltem, füzetet vezettem és azóta sokkal közelebb vagyok a céljaimhoz (nem viccelek). Tényleg ajánlom mindenkinek!"

Koncz-Süle Linda
személyi edző, fitness modell
Igen, el akarom olvasni!

A könyv szerzőjéről

Novák Ákos
Novák Ákos 19 éves kora óta vállalkozó (már több mint 10 éve), állandó megújuló, 3 könyv szerzője és a WEKING Akadémia mentora. Imádja a változást és állandóan keresi a boldogság forrását. Néhány évvel ezelőtt úgy döntött, hogy felszámolja addigi életét, mert az egészet zsákutcának érezte. Ezután egyetlen hátizsákkal vágott neki a világnak, hogy megismerje önmagát, álmait és céljait. Végül egy időre Thaiföldre költözött. Miközben átszellemült és megismerte a természet és az ember kapcsolatát Dél-Kelet Ázsiában, megszületett benne a Boldogság Projekt gondolata, melynek célja, hogy az ember jobban megismerje önmagát és korlátait. Ma már több mint 15.000 ember olvassa nap mint nap gondolatait a Boldogság Projekt blogon kereszül.
Ahhoz azonban, hogy ideáig eljusson az életben, rengeteg tanulásra, és tapasztalatra volt szüksége. Te most ennek a gyümölcsét tarthatod a kezedben. Az elmúlt 12 év számtalan tervezési módszerér, célkitűzési stratégiáját ismerheted meg "A bajnok benned él" kiadványból.

"A bajnok benned él" című kiadvány egy valódi csoda. Csoda, mert ha őszinte válaszokat adsz a benne lévő kérdésekre, akkor egy új világ kapuja nyílik ki előtted. Olyan összefüggéseket érthetsz meg a segítségével, amik a tudat alatt az életed irányítják. Harcra hívlak, mert sok apró csatát kell megvívnod gondolataidban, hogy a végére érj a munkafüzetnek. De nemes harc ez. Olyan, amit egyszer mindenkinek meg kell vívnia. Ígérem, segítek neked és fogom a kezed végig. Fejlődjünk együtt és tegyük a világot egy jobb hellyé!

Novák Ákos & a Boldogság Projekt számokban

15.897
lelkes ember olvassa naponta
3.545
elégedett ügyfélnek segít
141
személyes mentorált
12
év önfejlesztő tapasztalat
9
képzés & tréning évente
3
kiadott bestseller könyv

Oké, tetszik... de mennyibe kerül?

Először is várj egy pillanatot. Én az elmúlt 12 évben több évnyi tanulást fektettem abba, hogy kellőképpen hinni tudjak az álmaimban, és legalább még ennyi időt, hogy a megfelelő célokat és részcélokat ki tudjam tűzni. Ez alatt a 12 év alatt, több millió forintot fordítottam tanulás, utazásra és vállalkozásaim fejlesztésére. Te pedig most ezt a tudást kapod meg készen, egyetlen könyvben. :) Ennek a tudásnak olyan értéke van, ami alapjaiban képes megváltoztatni az életszemléleted. Mennyit ér meg Neked, hogy képessé válj elérni a céljaid és az álmaid?

"A siker kulcsa: Boldogság" című könyv eredeti ára 3.990 forint, de...

ha  2019.04.26.  éjfélig megrendeled "A siker kulcsa: Boldogság" című könyvet, akkor 25% kedvezménnyel

2.990 forintért

a Tiéd lehet, ráadásul most 10.950 forint értékű AJÁNDÉKOT is kapsz mellé INGYEN!

Ez kevesebb mint heti egy bulvármagazin ára, egy éven keresztül

Neked mi a fontosabb, a saját életed, vagy másoké? Itt az ideje, hogy a kezedbe vedd az irányítást. Hogy megváltoztasd a rossz szokásaid. Hogy úgy tekints vissza majd a 2018-as évre, mint a megvalósítás évére. Ez a könyv, jobb mint egy pszichológus és egy edző párosa. Ha megrendeled, elolvasod és elvégzed a benne lévő feladatokat, akkor garantálom hogy nem fogsz magadra ismerni fél éven belül. ;)
Rendeld meg akciósan!
100%-os pénzvisszafizetési garancia!
Amennyiben nem vagy megelégedve a könyvvel, vagy nem találod kellően motiválónak, úgy a teljes árát visszafizetjük Neked és utána is barátok maradunk. :)
A szállítást a GLS futár végzi!
A megrendelt könyvet 2019. május 2-től fogjuk tudni szállítani, mivel épp kifogytunk, a nyomda pedig éppen csinálja a következő adagot. :) A szállítás előtt sms értesítőt is küld a futár, hogy pontosan mikor érkezik.

Siess, mert  2019.04.26.  éjfélkor elúszik a 7.970 forint értékű ajándékcsomag...

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS
A bankkártya adataidat nem ismerjük és mi nem is tároljuk el. Az OTP Bank (Magyarország legnagyobb bankja) gondoskodik a biztonságos internetes fizetésről. Ugyan olyan biztonságos, mintha a boltban fizetnél kártyával!
MI TÖRTÉNIK A MEGRENDELÉS GOMB LENYOMÁSA UTÁN?
Utánvétel esetén nincs további teendőd!
Bankkártyás fizetés esetén átirányítunk az OTP Simple biztonságos fizetési felületére, ahol a fizetéshez szükséges adataid megadása után, online teljesítheted a vásárlásod értékét.
A NAGYVÁLLALATOK IS EZT HASZNÁLJÁK
A fizetésért a szuperbiztonságos OTP Simple felel. Nem csak mi választjuk egyébként az OTP Simple-t hanem olyan vállalatok is, mint a MÁV, a Netpincér vagy a Bookline.
RENDELHETSZ UTÁNVÉTTEL IS
Nálunk rendelhetsz utánvéttel is, ha úgy kényelmesebb Neked. :) Nincs más dolgod, mint kiválasztani az utánvétes fizetési módot, és a futás 72 órán belül ott is lesz Nálad!
HA BÁRMILYEN KÉRDÉSED LENNE
Ha felmerült Benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan dobj egy emailt a akos@boldogsagprojekt.hu email címre és néhány órán belül válaszolunk Neked!
KITŐL VÁSÁROLOD A KÖNYVET?
Happy Productions Kft.
Cím: 1065 Budapest, Weiner Leó u. 15.
Adószám: 26156204-2-08
HOGYAN KAPOM MEG A SZÁMLÁT?
A megrendelésed után, a megadott email címedre azonnal küldjük az elektronikus számlát!
Novák Ákos & Happy Productions Kft. © Minden jog fenntartva 2014-2018